Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Badeværelse

Går du med drømmen om et nyt badeværelse? Hos Julachton kan den drøm blive til virkelighed. Her på siden kan du dykke ned i vores badeværelsesunivers her på siden og find inspiration, priser m.m.

"

Søger du inspiration til dit badeværelse?

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så kan du finde inspiration her. Du er også velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi kan nemlig give dig et forholdsvist præcist skøn over de samlede omkostninger i forbindelse med dit nye badeværelse. Desuden har vi Danmarks største udvalg af badeværelser, samt landets mest professionelle team, der står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
  • Besøg vores showroom og lad dig blive inspireret
  • Kendte og store leverandører kan ses hos os

Sjællands største bad-butik

Kom ud forbi vores store 900 m2 butik på Baldershøj 1, 2635 Ishøj, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Vi har 2 etager fyldt med en masse lækkert inventar til badeværelset, alt fra A-Å, og flere kendte og store leverandører, danske som tyske, kan ses og opleves hos os. Vores butik er bygget op i forskellige miljøer, så du netop her, kan blive inspireret til både sammensætning af forskellige typer møbler, designs, former og farver. Læs mere om vores butik.

Butik fyldt med en masse lækkert inventar til badeværelset.

%

Garanti for du finder noget lige til dig! Vi står klar ti at hjælpe dig.

Design af badeværelse

Hos Julachton gå vi meget op i at designet på dit badeværelse, og at inventaret du vælger, dækker dine behov og ønsker. Hos os kan du se og opleve en masse forskellige møbler i forskellige farver, udformninger og stilarter. Vi forbinder blandt andet design med nogle gode brands som tilbyder en masse forskellige produkter af høj kvalitet og i forskellige prisklasser så alle kan være med.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Priserne på badeværelsesrenovering kan variere meget. Hos Julachton har vi dygtige fagfolk til at hjælpe dig i den rette retning.

Prøv vores prisberegner

Vores indretningsarkitekter står klar til at hjælpe dig

Kom og mød vores indretningsarkitekter. Vores arkitekter kan hjælpe dig videre med dit badeværelsesprojekt

Læs mere om dine muligheder

Badeværelsesrenovering med garanti for veludført resultat

Hos Julachton ved vi, hvor stor betydning planlægning og effektiv håndtering af uforudsete problemer har for renoveringsprocessen.

Kontakt os og hør mere

Totalentrepriser af dit drømmebadeværelse

Vi tilbyder totalentrepriser af badeværelser, så du kan få dine badeværelsesdrømme opfyldt. Vi tilbyder at stå for hele processen, så du i trygge omgivelser kan se, hvordan projektet skrider planmæssigt frem. Det vil sige, at vi varetager alt lige fra etablering, renovering og udskiftning af badeværelse i København og omegn.

Professionel rådgivning og vejledning om nyt bad

Besøg vores udstilling og få professionel rådgivning om badeværelsesmøbler og tilbehør, før du træffer beslutninger om at få et nyt badeværelse eller renovere det gamle. Vi kan hjælpe med at kombinere løsninger, der passer til dine behov, og tage hensyn til både det praktiske og æstetiske aspekt af indretningen.

4373 4100

[email protected]