Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Brands

Forside » Brands

Badeværelsesbrands du kan stole på

Hos Julachton finder du udelukkende kvalitetsvarer inden for badeværelsesindretning. Vi forhandler kun anerkendte mærkevarer, og det gør vi, fordi vi vil sende alle vores kunder hjem med et lækkert produkt, som vi ved vil tilføre dem funktionalitet og livskvalitet. Uanset om du vil gennemrenovere hele badeværelset eller blot finde en ny håndklædetørrer, har vi, hvad du leder efter.

Du kan finde disse brands i vores butik. Her kan du med kyndig hjælp fra vores indretningskonsulenter blive guidet gennem de forskellige stilarter og forhåbentlig komme et skridt tættere på at finde dit drømmebadeværelse.

Læs mere om vores store sortiment og bliv klogere på, hvilket mærke, der matcher dig bedst.

  • Her finder du mærker med høj standard
  • Stærke leverandører i naturgasfyr og naturgaskedler
  • Alt fra design af badeværelse til VVS-tilbehør

Med Aqua Danmark får du et kalkfrit hjem, og hvem ønsker ikke det? Det får du gennem et småt og smart blødgøringsanlæg, der giver dig og din husholdning utallige fordele. Ved at installere et blødgøringsanlæg fra Aqua Danmark kan du nu bruge din tid på noget langt sjovere end at skrubbe vask, spejl og bruser fri for kalk.

Søger du lækre baderumsmøbler i dansk design? Så er Dansani et godt sted at kigge. Her er produkter til enhver smag og pengepung, så uanset hvilken stil, du gerne vil have dit badeværelse skal afspejle, har Dansani et godt bud på dette.

Hvis målet er et badeværelse, hvor kvaliteten af de lækre designs skal kunne ses på hver kvadratmeter, går man ikke galt med Duravit. De har mere end 200 år på bagen og kan fange enhver tidsånd. Alt sammen med hjælp fra store designere, heriblandt Phillippe Starck.
Grohe er en af verdens største producenter af sanitetsartikler. Det tyske mærke går ikke ned på kvalitet, hvilket specielt kan ses på de smukke og populære badeværelsesamaturer. Produkterne er elegante og stilrene.
Med utallige designpriser bag sig og lige så mange højt respekterede designere i tegnestuerne, er Hansgrohe et mærke, du ikke bliver skuffet over. Deres Axor amaturlinje er blandt andet et godt eksempel på det gode design. Amaturlinjen, og de mange farvemuligheder den kommer i, viser de gode muligheder mærket skaber for at producere et personligt og unikt badeværelse.
Hvis man skal have den ultimative badeværelsesoplevelse, skal man ikke gå ned på lækre detaljer, og det skal KRISS nok hjælpe med. Dette danske mærke producerer lækre kvalitetsudgaver af diverse badeværelsestilbehør. De er blandt andet kendt for deres kæmpe udvalg af lækre håndklædetørrere. Dem kan du se, hvis du besøger vores butik. Kom ned og tag et kig!
Dette svenske innovative mærke giver lækre badeværelsesløsninger med unikke detaljer, såsom toiletter, der er vandbesparende. Tag et ekstra minut til at se på porcelænet, da kvaliteten af dette er, hvad IFÖ gør bedst.
Du troede nok ikke, at toiletsæder kunne gøre spændende. Men den opgave har det danske Pressalit klaret. Pressalit producerer lækre toiletsæder i utallige farver og nuancer. Besøg vores butik og se, om dit toilet kunne bruge lidt farve!
Det er svært at gøre afløb sexet, men Unidrain kommer tæt på. De har skabt en ny standard for afløb og har skabt smarte og elegante afløbsløsninger til badeværelset. Deres kreativitet og vision kommer også til udtryk idet de var den første virksomhed i verden til at introducere linjeafløbet, der lægges langs væggen.
Villeroy & Boch sætter standarden højt, når det kommer til badeværelsesmøbler- og tilbehør. Den høje kvalitet i deres designs er gennemgående i mærket, og vores personale står klar i vores showroom til at finde det helt rigtige til dig.
Ønsker du at dit toilet lige skal kunne det ekstra, er TOTO svaret. De producerer ægte japanske skylletoiletter, dusch toiletter og bidet toiletter. Hvis du indretter dit badeværelse med et toilet fra TOTO, er du sikker på at hygiejnen er i top. De har blandt andet et specielt stavdysesystem, der automatisk bliver rengjort før og efter brug grundet den helt særlige antibakterielle silikonelegering. Vi har hele deres sortiment i butikken, så kom forbi og se, hvordan fremtidens toiletter ser ud.
Vola er et dansk designmærke, som for mange år siden indgik i et samarbejde med selveste Arne Jacobsen. Hans design lever i den grad stadig videre i de lækre produkter, og det gør Volas tidsløse og modstandsdygtige badeværelsestilbehør til noget helt særligt.
Vaillant er stærke leverandører i naturgasfyr og naturgaskedler, og de kommer i mange former. Det er både godt for regningen og miljøet at varme huset op med naturgas, så det kan kun anbefales.
Her finder du danskproducerede snedkermøbler med lækkert nordisk look. Størrelsen på møblerne er lette at tilpasse til lige præcis dit badeværelse. Træmøbler er fantastiske til et badeværelse, da de tilfører en vis varme til rummet. Kom ned i vores showroom og oplev de smukke træmøbler.

Geberit er en schweizisk producent, der tager VVS-tilbehør uhyrligt seriøst. Deres produkter er moderne og højteknologiske og kommer i smukke designs. Vi har et bredt udvalg af varer fra Geberit, og specielt deres berøringsfri armaturer er et kig værd.

Strømberg er en klasse for sig. Deres badekar kan i den grad pifte et trist badeværelse op med deres stoiske tilstedeværelse og stilrene look. Strømberg producerer tilmed fritstående badekar, så de kan placeres mere centralt i rummet og få den opmærksomhed, de fortjener.

4373 4100

[email protected]