Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Bad butik i Ishøj

Få inspiration til dit nye badeværelse hos Shape House Ishøj – gå på opdagelse i Danmarks største udvalg af kendte mærkevarer inden for badeværelses inventar. Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere.
I vores udstilling med badeværelse, har vi noget for enhver smag. Så om dit nye badeværelse skal være så prisvenligt som muligt, eller om du går efter top kvalitet og design, kan du med garanti finde det hos Shape House. Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Det er helt op til dig om du ønsker et nyt badeværelse til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer, med gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse

%

Skræddersyet planløsninger, der matcher dit budget og ønsker.

Års erfaring inden for branchen, med professionel rådgivning.

Butik i Ishøj med alt inden for badeværelses inventar.

Professionel rådgivning og vejledning om nyt badeværelse

Den 900 kvadratmeter store butik i Ishøj vil præsentere de kendte mærkevarer til dit drømmebadeværelse. Vi har alt inden for badeværelset – fra toiletter, armaturer, badekar, brusere, vandhaner, termostater, baderumsmøbler og andet tilbehør. Dit nye badeværelse kan være i både lav- og højprisklasse, med lækre materialer, gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi designet af verdenskendte arkitekter.

  • Vejledning om møbler og tilbehør til badeværelset
  • Kombiner forskellige løsninger til dine behov
  • Få lavet en 3D tegning over nyt badeværelse

Besøg os i butikken

Åbningstider:
Butikken i Ishøj har åbent mandag til fredag 10-17 og lørdag 9-13.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores butikker, kan du booke et møde på vores hjemmeside.

Adresse:
Baldershøj 1, 2635 Ishøj
Du finder tæt på motorvejen i Ishøj.

Kom ind og mød indretningsarkitekterne Katrine Kjøller og Heidi Kromann

” Som din indretningsarkitekt hos Julachton, omdanner jeg dine tanker og drømme til konkrete design. Jeg skaber ikke kun dit badeværelse, men et personligt frirum, hvor daglig glæde er indlejret i hver en detalje, levendegjort med præcis 3D-visualisering. “
Katrine Kjøller, indretningsarkitekt hos Julachton

4373 4100

[email protected]