Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Købsproces

Forside » Købsproces

Din sikkerhed for at Julachton leverer et ordentligt stykke arbejde

Hos Julachton er det en dyd at yde ærlig rådgivning og have gennemsigtighed I såvel aftaler som priser. Du vil derfor opleve, at vi fortæller dig hele historien, når et projekt skal udarbejdes. Her på siden kan du læse mere om, hvordan processen er, når du handler hos os.

  • Alle håndværkere som arbejder på dit projekt er danskuddannede ifølge gældende lovgivning og løbende efteruddannede. Derved sikrer vi at samtlige medarbejdere er opdaterede på sidste nye produkter, teknikker og teknologier samt gældende lovgivning indenfor området.
  • Der udføres afleveringsforretning på projekt ved færdiggørelse. Hvis der er mangler, kan passende beløb svarende til mangler tilbageholdes indtil disse er udført. Dette er ligeledes beskrevet i projektet, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Samtlige medarbejdere er opdaterede på sidste nye produkter, teknikker og teknologier samt gældende lovgivning indenfor området.

Didde Jul, indehaver af Julachton

Konkurrencedygtige priser

Når du møder op i vores butik rådgiver vi dig bedst muligt og sørger for du får dine produkter til en konkurrencedygtig pris. Herefter står vi for bestilling samt levering af de rigtige varer her til huset, hvorefter vi udfører modtagekontrol på alle produkter, således du undgår modtagelse af dyre varer med transportskader.

Derudover kontrollerer vi at det er nøjagtig de varer der er bestilt, som leveres til kunden. Er der sket fejl, sørger vi for, at kunden får nye varer direkte fra vores leverandør.

Projektplan udarbejdes på max 5 arbejdsdage

01. Første møde

Møder du op i vores butik med ønske om, at få lavet et nyt badeværelse, gennemgår vi i store træk, hvad dine ønsker og behov er.

Vi kigger på tidligere projekter fra vores omfattende scrapbog og finder frem til hvad projektet skal indeholde. Samtidig bliver du informeret om hvad projektet ca. kommer til at koste.

02. Tilpasning

Hvis du vælger at fortsætte samarbejdet herefter, aftales et nyt møde, hvor vi fremlægger tegninger og projekt. Dette udarbejdes og fremlægges for kunden indenfor max 5 arbejdsdage.

Alt gennemgås med kunden ned til mindste detalje og der foretages tilpasninger i projekt og tegninger efter behov.

03. Tegninger udleveres

Herefter udleveres et komplet brugbart projekt til kunden med måltegninger (disse tegninger er gratis for kunden, såfremt denne vælger at Julachton skal levere projektet – i modsat fald koster projekt kr. 3.000,-).

Vælger kunden Julachton til at levere projektet udarbejdes der straks en tidsplan (et projekts varighed er ca. 7-8 uger).

4373 4100

[email protected]