Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Badeværelser til enhver smag og prisklasse

Hos Julachton har vi erfarne og kompetente medarbejdere, som kan hjælpe dig til at se forskellige muligheder, når du skal have lavet nyt bad. Hvilket gør det nemmere for dig at træffe de rigtige beslutninger. Vi har en lang række af store internationale brands inden for badeværelser og tilbehør til bad, ligesom vi tilbyder produkter i flere forskellige prisklasser. Du kan læse mere mere om brands her. I vores udstilling med badeværelse, har vi noget for enhver smag.

Professionel rådgivning om nyt bad

Når du besøger vores udstilling, vil du samtidig kunne tage vores professionelle personale med på råd, inden du tager en stor beslutning om at få et nyt bad, eller en beslutning om en renovering af det gamle. Vores personale står klar til at vejlede dig om alle vores badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse, samt om muligheden for at kombinere forskellige løsninger så de passer til dine behov.

Hvis du skal have lavet et nyt bad, er der mange faktorer der spiller ind i forhold til at indrette det bedst muligt. Det er godt at have både det praktiske og det æstetiske med ind i betragtningen, når der skal tages beslutninger. Et badeværelse er oftest et af de mindste rum i huset, og derfor er for eksempel optimering af pladsudnyttelsen ofte et vigtigt element, så pladsen udnyttes bedst muligt.

Få hjælp til at tage den rigtige beslutning

Når man skal have et nyt bad, eller det skal renoveres, ligger der mange VVS opgaver inden for projektet, og hvis du ikke selv har den store viden og erfaring, er der rigtigt mange fordele ved at kontakte en professionel VVS installatør. En VVS installatør hos os vil kunne give dig den nødvendige viden og klæde dig på til processen med de rigtige materialer og den bedste indretning og sanitet.

Det er nemt at overse vigtige elementer i forhold til at indrette et nyt bad, og det kan være svært at gennemskue fordele og ulemper ved mange af løsningerne.
Derfor er der meget at vinde ved at have en VVS’er ved hånden til at vurdere ønsker og afgøre, om det er muligt at udføre, og om det er en praktisk god løsning i hverdagen.

Få lavet en 3D tegning

Vi kan også lave en 3D tegning over et nyt bad, så har du en bedre mulighed for at forestille dig hvordan dit drømme baderum vil se ud i dit hjem. Kom forbi vores udstilling, og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde via vores formular.

Det er helt op til dig om du ønsker et nyt badeværelse til den lavest mulige pris, eller om du ønsker et i lækre materialer, med gennemtænkte anvendelsesmuligheder og topmoderne teknologi, designet af en verdenskendt arkitekt.

Ideer til indretning

Det kan for eksempel være en god idé at begynde sin indretning med at tænke over den overordnede indretning. Det er især vigtigt, fordi et badeværelse oftest er så småt et rum, at det nemt kan komme til at se rodet og forvirrende ud.

Hvad er dit behov?

Det kan være en god idé, at overveje hvad man har brug for på badeværelset. Hvilke behov du har for opbevaring, og hvilket udtryk du gerne overordnet vil have, at rummet har. Her spiller både farver, materialer og indretning ind.

Hvilken stil ønsker du?

Når du så har valgt en overordnet stil, er det en god idé at gøre den gennemgående, så det ikke ender som et stilforvirret rum. Der er mange mulige stilarter, som vores medarbejdere kan hjælpe og inspirere dig til at se, så du finder det, der lige er dig.

Skræddersyet vejledning til dig

En VVS’er har herudover en god viden om forskellige produkter, og hvilke muligheder der er, og det kan også gøre en stor forskel for designet af et nyt bad. Du får inspiration til, hvilke produkter der til rådighed, og hvilke fordele og ulemper de hver især har.

Da det er VVS’eren der samtidig skal stå for den praktiske udførelse af renoveringen eller opførelsen af det nye badeværelse, kan han samtidig fortælle om, hvilke produkter der rent praktisk vil fungere bedst i den specifikke situation. En professionel og erfaren VVS installatør hos os kan belyse alle muligheder og gøre beslutningerne nemmere for dig.

Kontakt Julachton

Hvis du skal have renoveret dit badeværelse, eller du skal have bygget et nyt bad, er der altså mange gode råd at hente hos en professionel VVS installatør hos os. Med en erfaren og kompetent VVS installatør får du både vejledning og viden til at træffe de rigtige beslutninger.

Så hvis du leder efter en erfaren og kompetent autoriseret VVS installatør, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig en grundig og venlig service, og en udførelse af høj kvalitet.

4373 4100

[email protected]