Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Vi står for totalløsning på dit badeværelse

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos Julachton kan den drøm blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at tage en snak med vores personale omkring dine ønsker og behov, så kan vi sammen sammensætte dit drømme badeværelse, og du vil modtage en samlet pris for hele projektet.

Vi kan hjælpe med at udforme og designe dit badeværelse, og sammensætte farver, former mm. efter dine ønsker, da det til tider godt kan være vanskeligt at gennemskue selv eller visualisere.

Design af badeværelse

Ved at lade Julachton stå for en totalentreprise på dit badeværelse, er du sikret at dit nye badeværelse er i de bedste hænder, samt at du får et garanteret professionelt finish. Samtidig behøver du ikke bekymre dig omkring din egen tid, vi står for det hele! Vi står for alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering og udbedring af kloakrør og vandrør m.m., samt den endelige montering af badeværelset.

Vi kan hjælpe med designet på dit badeværelse

Hos Julachton går vi meget op i at designet på dit badeværelse, og at inventaret du vælger, dækker dine behov og ønsker. Design er et vidt begreb, og skal ikke kun forstås som ”dyrt” som vi ofte godt kan forbinde ordet med, men design skal kunne forstås på flere måder; Farver/nuancer, træsorter, former, sammensætninger og prisklasser. Hos os kan du se og opleve en masse forskellige møbler i forskellige farver, udformninger og stilarter.

Design kan både være et klassisk hvidt møbel fra Dansani, men også et toilet fra Duravit som den franske verdenskendte designer ”Philippe Starck” har designet. Hos os forbinder vi blandt andet design med nogle gode brands som tilbyder en masse forskellige produkter af høj kvalitet og i forskellige prisklasser så alle kan være med. Et udvalg af de store brands vi blandt andet forhandler er: Dansani, GEBERIT, VOLA.

Hos os går funktionalitet og design hånd i hånd

Vi lægger stor vægt på, at kombinere design og funktionalitet, så disse to går op i en højere enhed. Udover fokus på sikre tekniske installationer, går vi også højt op i æstetik og design, så du får lige præcis det badeværelse der passer til dine ønsker. Hos os finder du stort set alle de anerkendte mærker, som fx Duravit, Geberit, Dansani, Ifö og Grohe. Se alle brands her.

Vores medarbejdere bruger altid de rette materialer, hvilket er særlig vigtigt i badeværelset, da der i dette rum let kan opstå både råd og svamp, hvis ikke arbejdet bliver udført ordentligt.

Bestil et uforpligtende møde om en badeværelse totalløsning

Du kan altid få professionel rådgivning og vejledning hos Julachton, når du besøger vores store udstilling af badeværelsemøbler og badeværelseudstyr. Vores fagligt dygtige personale står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. De vil også kunne vejlede dig om hvilken løsning der er smartest at vælge for dig, hvis du står overfor at skulle have et nyt badeværelse.

Hos Julachton kan du få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så er du sikker på at du vælger den rigtige løsning. Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om en totalløsning for dit badeværelse, du kan desuden med fordel booke en tid til et møde her på siden på forhånd. Mulighederne er uendelige, og hos os er det kun fantasien der sætter grænser.

4373 4100

[email protected]