Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Prisberegner

Står du med drømmen om et nyt badeværelse, overvejer du enten en totalrenovering, del renovering eller måske bare en makeover, så står vores erfarne team klar til at hjælpe dig med at opnå dine drømme. Beskriv dine ønsker herunder i vores prisberegner, hvorefter vi vil kontakte dig om et tilbud på en færdig løsning. Føler du et behov for yderligere rådgivning, inden du kan udfylde prisberegneren, så kan du med fordel kontakte os direkte.

01.

Udfyld formular

Udfyld nedenstående formular. Vi har forsøgt at opsætte de vigtigste punkter op i vores prisberegner.

02.

Få tilsendt tilbud

Ud fra dine oplysninger du har givet os, udarbejder vi et skræddersyet tilbud og sender til dig på mail.

03.

Vi ringer dig op

Vi giver dig et kald, eller du kan komme ud og besøge os, hvor vi færdiggør tilbuddet/skitsen sammen. 

04.

Aftale påbegyndes

Når alle detaljer er på plads, starter vi makeoveren eller renoveringen af dit badeværelse.

Sådan udregnes prisen

De fleste ved, at badeværelses priserne generelt er høje, og at renovering af badeværelset derfor er en dyr fornøjelse. Pr. kvadratmeter er badeværelset nemlig det dyreste rum.

Det skyldes at badeværelset, rent teknisk, er et kompliceret rum, hvorfor der rent lovmæssigt stilles store krav til både materialer, konstruktioner og udførelse. Det betyder derfor også, at arbejdet skal udføres af autoriserede håndværkere.

Bruger du ikke de rette materialer, eller de rette fagfolk så risikerer du nemlig at få både fugt- og vandskader, der i værste fald fører til råd og svamp i husets omkringliggende konstruktioner. Skader der ikke bare er bekostelige, men skader der også kan være svære, hvis ikke umulige, at udbedre. Når du skal lave nyt badeværelse, så gør du derfor klogt i at følge anvisningerne, og få fagfolk til at hjælpe dig, også selvom det gør, at prisen på dit nye badeværelse stiger.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Badeværelses priserne varierer meget. Prisen på et nyt badeværelse afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Den afhænger blandt andet af prisen på håndværkerne, hvor meget du skal have lavet, dit materialevalg, samt rummets størrelse. Generelt er en god tommelfingerregel dog at regne med ca. kr. 150.000 til 200.000, ved delrenovering. En grundregel siger desuden også, at des større badeværelset er, des lavere er kvadratmeterprisen. Et lille badeværelse er derfor ikke billigt, fordi der er få kvadratmeter.

Hvis du skal have lavet en totalrenovering, så stiger prisen. I det tilfælde skal du regne med ca. kr. 250.000 til 300.000. Så skal der nemlig ikke bare vådrumsbehandles, spartles, og sættes fliser op, der skal også laves elektriske installationer. Generelt er det sådan at mindst halvdelen af udgifterne til et nyt badeværelse går til afløb, vandinstallationer og varme. Skal du endvidere lave nyt badeværelse i et helt nyt hus, og vil du spare lidt penge, så er det en strategisk god ide, at placere badeværelset så tæt på husets samlede installationer som muligt, da det er dyrt at føre rør videre.

4373 4100

[email protected]