Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Find inspiration til badeværelse

Hos Julachton har du alle muligheder for at finde dit nye drømmebadeværelse i vores 900 m2 store udstilling af badeværelser. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange komplette udstillinger med fuldt opstillede badeværelser.


Vores åbningstider:

Mandag-fredag kl. 10.00-17.00
Lørdag kl. 09.00-13.00

Få inspiration til lyse badeværelser

$

Vi er eksperter i at sammensætte nye og spændende designmuligheder.

Få inspiration til mørke badeværelse elementer

$

Gør din drøm om et nyt badeværelse til virkelighed.

New York inspireret badeværelsesstil

$

Få hjælp til at tage den rigtige beslutning. Vi guider dig bedst muligt.

Hjælp til sammensætning og indretning?

Bare rolig – Det skal vi selvfølgelig nok hjælpe dig med. Hos Julachton går vi op i, at alle vores kunder får indkøbt inventar, som passer sammen efter netop dine ønsker og behov. Om du besøger os, for at købe nyt inventar til hele badeværelset, eller blot til udskiftning af møbel, håndvaskarmatur eller et spejl,så står vi altid klar til at hjælpe dig. Der er flere faktorer, som afgør, om det valgte inventar passer sammen:

  • Farvekombinationer
  • Former
  • Rene linjer
  • Indretning

Skal du renovere badeværelse?

Hvis du vælger os som hoved entreprenør til at totalrenovere dit badeværelse, så følger der helt kvit og frit, udover rådgivning og vejledning, en 3D tegning med af dit kommende drømmebadeværelse, som vil blive fremvist på en storskærm til et projekt møde hos os.

4373 4100

[email protected]