Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

AXOR – eksklusive armaturer og innovative brusere til bad og køkken

Nye standarder inden for køkken og badeværelse

I mere end 25 år har AXOR været førende inden for badeværelsesdesign – AXOR er blevet ensbetydende med luksus. De byder på banebrydende avantgardisme og perfekt individualisering, der gør deres produkter så attraktive. AXOR er særligt kendt for sine armaturer og brusere, og det er også af gode grunde: de sætter nemlig helt nye standarder.

Luksusprodukter til badeværelset

Et luksusbad er ikke det samme uden AXOR. Med AXOR Starck eller Uno kollektionen har du alt et badeværelse skal bruge. Du får tidløse, stilfulde og elegante designs, hvor hvert produkt byder på innovative teknologier.

En hovedbruser fra AXOR Starck har f.eks. indbygget AirPower og QuickClean: to nye bruserteknologier, der sætter nye standarder. AirPower kombinerer vand med luft, sådan at dråberne bliver mere fyldige, lettere og blødere – det er behageligt for hele kroppen. Med QuickClean forsvinder kalkaflejringer og snavs på armaturer og brusere lynhurtigt – du skal blot gnide på silikonedupperne.

Uno kollektionen

Fra Uno kollektionen får du innovative og elegante designs, hvor et håndvaskarmatur både har indbygget AirPower og QuickClean, samt den smarte funktion Select. Med Select-funktionen kan du starte og stoppe vandstrømmen med et enkelt tryk. Andre innovative designs i Uno kollektionen er bl.a. funktionen SensorActivation, der er indbygget i et elektronisk håndvaskarmatur fra AXOR Uno.

Med SensorActivation får du et berøringsfrit armatur, der er sparsomt og hygiejnisk. Sensoren reagerer på ændringer i den infrarøde stråling: når sensoren detekterer varme fra hænder, begynder vandet at strømme ud. Det er let, smart og fordelagtigt.

Axor – Produkter Til Køkkenet

Køkkenarmaturer fra AXOR er skabt til avantgardisme i køkkenet. Og det kan også mærkes. Armaturerne er skabt af nogle af verdens bedste designere: du får tidløse og elegante designs med innovative teknologier. Med AXOR i køkkenet skabes nye sanselige og æstetiske dimensioner – netop dér, hvor der skabes kulinariske evolutioner.

Til køkkenet er kun det bedste godt nok

AXOR lover ren perfektion. AXOR Starck og AXOR Uno er igen to kollektioner, der byder på et hav af muligheder. Med et køkkenarmatur fra Starck kollektionen får du et stilfuldt design med innovative teknologier: QuickClean og ComfortZone. Med Quickclean forsvinder snavs og kalkaflejringer på armaturet lynhurtigt. Med ComfortZone får du et lækkert frirum mellem armaturet og vasken, der gør den enormt brugervenlig. Alle AXOR armaturer har raffinerede tekniske funktioner – og det er ren luksus.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]