Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Dansani – Få det dansk badeværelse design

Dansani er en dansk badeværelsesproducent der producerer produkter til badeværelser af meget høj kvalitet.
Med et badeværelse fra Dansani er det muligt at sammensætte badeværelset så det bliver lige netop som du vil have det. Virksomheden leverer lækre baderumsmøbler i mange forskellige sortimenter. Så hvis du ønsker et badeværelse der vækker opsigt, et badeværelse der er stilfuldt og elegant eller bare et enkelt og funktionelt badeværelse, så kan du være sikker på at det findes i Dansanis sortiment.

Dit personlige badeværelse

Der findes et bredt udvalg af tilbehør, der matcher en hver type badeværelse, og du kan lege med din stil og slippe dig løs i en verden, hvor kun fantasien sætter grænser. Dansanis diskrete skønhed giver en helt specielt blanding af et produkt, der er pompøst, men stadig har en beskeden elegance, som er kendetegnet for danskheden.

Hvad kendetegner Dansani produkter?

Luksus brand med kompromisløst kvalitetsDesign
Dansani bruger kun materialer til fremstilling af luksusprodukterne

Porcelænshåndvaske af ægte sanitetsporcelæn
Marmorvaskene er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler.

Spejlløsningerne der er funktionelle og elegante
Spejlene er lavet, så de passer til netop dit humør og din stil
Æstetikken er i fokus
Du får produkter med et moderigtig, unikt design lavet af de bedste og stærkeste materialer

Dansani – Dansk design og sønderjysk håndværk

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Dansanis produkter endnu, er det værd at tage et kig på disse moderigtige danske kreationer med den kompromisløse kvalitet. Du kan se mere til produkterne i vores showrooms, hvor vi har en stor stand med inventar til badeværelset fra dette luksuriøse brand samt masser af andre førende brands. Du kan også se vores Dansani-galleri, der viser et udsnit af forskellige produkter, der findes. Her kan du danne dig et billede af Dansanis univers.

  • Dansani er en sønderjysk virksomhed, som levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelser
  • Danmark fået et produkt, der kan konkurrere med udenlandske produkter med det stilrene design
  • De ansatte hos Dansani er specialiserede fagfolk, der har kompetencer i at produktudvikle badeværelsesartikler i høj kvalitet
  • Dansani er med til at præge den internationale scene med 1. klasses luksus inventar med af dansk oprindelse
  • Designet passer til det moderne badeværelse med et stilrent snit og med dansk karakter
  • Artiklerne er designet efter tidens nyeste trends, hvor den tidløse udformning gør at stilen ikke bliver forældet

Dansani produkter – Få rådgivning og vejledning

I vores showroom kan du få professionel rådgivning og vejledning om Dansanis badeværelsesprodukter.

Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan Dansanis produkter kan integreres i dit hjem

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser, og vores Dansani badeværelser er selvfølgelig også udstillet. Besøg vores showroom og se og føl den høje kvalitet som Dansanis produkter er udført i. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse.

Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre Dansani badeværelser. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]