Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Duravit – Badeværelsesdesign af højeste kvalitet

Duravit en en stor tysk badeværelsesproducent der producerer badeværelser i smagfuldt design, kombineret med klassisk tysk effektivitet og kvalitet.
Duravit er kendt for at samarbejde med store og anerkendte designere, hvilket afspejler sig i de ofte tidløse badeværelsesprodukter de producerer. Samtidig producerer virksomheden også hypermoderne badeværelser der indeholder alle moderne og teknologiske badeværelseskomponenter. Så om du er til den klassiske 1930 serie, der har mere end 80 år på bagen, eller til et hypermoderne badeværelse med alle tænkelige teknologiske hjælpemidler, så har Duravit en badeværelses løsning der passer til din smag

Få et skræddersyet Duravit badeværelse til dit hjem

Har du brug for hjælp til at forestille dig dit nye badeværelse, eller har du brug for rådgivning eller inspiration, så kom forbi vores showroom og få en snak med en af vores professionelle rådgivere. Vi har stor ekspertise i at rådgive om, og sammensætte badeværelses løsninger så de passer ind i hjemmet. Vi kan også lave en 3D tegning så du kan se hvordan et Duravit badeværelse vil passe ind i dit eget hjem. Kig forbi vores store showroom og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde på forhånd her på siden.

Bliv imponeret Duravit

Prisvindende produkter
Duravit har lavet utallige prisvindende badeværelsesserier og produkter

Effektivitet og kvalitet
De har høstet anerkendelse indenfor kvalitet og design

Samarbejde med anerkendte designere
Der er med garanti også et Duravit badeværelse der passer ind i dit hjem

Butik i Ishøj – Shape House
Besøg vores butik og få inspiration, hvor Duravit naturligvis er udstillet

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]