Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Gustavsberg – Badeværelse med temperament

Med Gustavberg er der garanti for kvalitet med deres næsten 200 års erfaring i branchen.
Med Gustavsberg får du alt lige fra baderumsmøbler og badeværelsestilbehør i klassiske rene linjer og design til mere moderne, modige og farvestrålende serier. Den svenske sanitetsvirksomhed producer alt lige fra baderumsmøbler, toiletter, sæder og håndvaske til spa, urinal, bidét, bruser, badekar, armatur og meget mere.

Gustavsberg design – Design der følger med tiden

Virksomheden lave produkter, der kombinerer en gammel porcelænstradition med nye moderne trends. Du får muligheden for at vælge et design af ultimativ klassisk karakter eller et mere anderledes moderne badeværelse. Gustavsberg bliver ved med at forny sin virksomhed, og der bliver derfor hele tiden udviklet produkter.

Gustavsberg producerer alt til dit badeværelse inden for kategorierne toiletter, brusere, håndvaske, armaturer, badekar, badeværelsesmøbler og har et stort sortiment inden for tilbehør, der passer dertil. Produkterne har en gennemgående karakteristisk stil, der giver dem et særligt kendetegn, hvor de tilbagevendende skæringer giver produkterne et varemærke.

Innovative produkter

Gustavsberg er en nyskabende virksomhed, der hele tiden produktudvikler, så de er innovative og unikke både med hensyn til design og funktionel kvalitet. Der udvikles hele tiden originale løsninger, som gør din hverdag nemmere og mere komfortabel imens produkterne er mere skånsomme for miljøet og din økonomi.

Ceramicplus er en ny smudsafvisende teknologi, der er udarbejdet til toiletcisterner, så alt snavs og væske samler sig i perler. Dette gør at toilettet er lettere at rengøre og vedligeholde samt spare det dig tid og besvær. Samtidig er der udarbejdet et såkaldt Hygienic Flush til toiletterne, hvilket renser toilettet effektivt ved skyld, og det tager betydeligt mindre tid at rengøre. Derudover bruges der mindre rengøringsmiddel, hvilket også gør at det er en god løsning for både miljøet og din pengepung.

Dit personlige badeværelse

Baderumsmøblerne har bibeholdt et stilrent design, hvilket får det til at passe perfekt til et moderne badeværelse. Toiletterne er enkle og komfortable, og kar og brusere er lavet i et sobert minimalistisk design, som passer ind i alle Gustavsberg-serierne. Fælles for designet i de forskellige produkter er det tidløse look, der harmonerer perfekt med de fleste andre moderne badeværelsesløsninger. Man kan derfor nemt kombinere Gustavsberg med produkter fra andre producenter. Gustavsberg er det sikre valg til dig, der ønsker et stilet og moderne badeværelse.

Badeværelser med ansvarlighed

Gustavsbergs produkter er udviklet med social ansvarlighed og med hensyn til miljøet. Med en rolle som en af de førende producenter i Skandinavien er det vigtigt for den svenske virksomhed at være forløber for, at badeværelser bliver produceret, så de ikke belaster miljøet mere end højest nødvendigt. Derfor er der brugt rigtig mange ressourcer på netop at effektivisere vandforbruget i toiletter og armaturer.

Toiletterne er derfor udviklet med en speciel lavtskyllende teknik, hvilket udnytter vandforbruget til fulde, hvor man dermed får det optimale ud af vandforbruget og mindsker spildevand.

Vandarmaturerne er ligeledes udstyret med en patenteret varme- og gennemstrømningsspærre, hvilket har vundet den Svenske Energimyndighetens konkurrence for ressourceeffektive drikkevandsarmaturer, fordi den sparer en betydelig mængde af vand og varme. Du får altså baderumsløsninger, der er skånsomme for miljøet, og sparer dig penge på vandregningen.

Stort Gustavsberg sortiment

Du kan besøge vores Gustavsberg-udstilling i vores showrooms. Her kan du se mange flere produkter, både af Gustavsberg og vores andre mærker, og du kan tilmed få lavet en plantegning i 3D over dit badeværelse. 

Vores rådgivere vil også være behjælpelige med at finde det rigtige badeværelse til dig. Du kan booke et møde med dem her på siden. Med det brede sortiment, som Gustavsberg har, er der stor mulighed for, at du kan finde en løsning, der passer lige præcist ind i dit badeværelse.

Her på siden findes et udpluk af, hvilke Gustavsberg-produkter, vi kan tilbyde. Det er dog kun en lille del af, hvad vi faktisk har, og hvis du er interesseret i at se flere produkter, skal du være velkommen til at kontakte os

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]