Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Hansgrohe – Prisvindende badeværelsesdesign

Hansgrohe tilbyder utroligt mange forskellige badeværelsesprodukter, samt flere forskellige kombinationsmuligheder af disse.
Den tyske producent af badeværelse produkter, Hansgrohe, har vundet utallige designpriser, og kan varmt anbefales til dem som ikke blot vil have høj funktionalitet, men som også ønsker badeværelse tilbehør der ser drøngodt ud.

Virksomheden er specialister i at producere lækre badeværelsesprodukter som armatur til håndvask, armatur til bruser, armatur til bidet, armatur til badekar, brusesystemer med flere brusere, utallige varianter af brusere samt termostater og andet tilbehør til badeværelse.

Hansgrohe – Tysk kvalitet

Hos virksomheden er kvaliteten efter tysk tradition. Kvaliteten er så vigtigt for virksomheden, at 80 % af produktion foregår inden for de tyske grænser i byerne Schilstag og Offenburg i Schwarzwald i Sydtyskland.

Det er vigtigt for virksomheden at alt, hvad der kommer ud af fabrikken lever op til virksomhedens høje standard. Man vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og satser derfor på tysk know-how og ekspertise frem for at outsource denne del til billigere markeder. Det betyder også, at virksomheden kan garantere en funktionel og designmæssig kvalitet, der er i verdensklasse.

Innovative teknologier

Det er ikke kun udseendet, men også følelsen af at bruge Hansgrohe-produkter, der er unik. Der bliver i virksomheden konstant udviklet nye ideer og teknologier, der skal gøre oplevelsen i vandets element helt specielt. Således bliver den tyske producent også ved med at forny og forbedre den måde, badeværelset kan bruges på.

Det gælder både om, at skabe en større nydelse for dig, men det handler også om at udvikle socialt ansvarlige produkter, der stadig bliver mere miljøvenlige og energieffektive.

Miljøhensyn

Hansgrohes produkter er udviklede og produceret med højest muligt hensyn til miljøet. I alle led i virksomhedens produktion fokuseres der på at mindske skaderne på naturen og dens ressourcer. Hansgrohes produkter er derfor i høj grad også tilegnet den miljøbevidste forbruger.

Komfort- og miljøbevidst
Virksomheden udvikler hele tiden nye metoder, der kan minimere brugen af varme og vand, uden det kommer til at påvirke komforten.

Smarte funktioner
Brugervenlige knapper gør det nemt at slå varme til og fra, og der bliver ikke brugt unødig varme.

Innovativ og intelligent
En af de mest innovative funktioner er foruden den intelligente løsning kaldet Air Power. Den bruger dampen i din brusekabine til at skabe mere vand. Således bruger du mindre vand, men får den samme brusestråle. Disse teknikker gør det muligt at give dig den bedst mulige bruseoplevelse samtidigt med, at miljøet ikke tager unødvendigt skade.

Løft dit badeværelse til nye højder

Hansgrohes designere har specialiseret sig i vandets element. Brusere, armaturer til bad og vaske er skabt med inspiration fra naturens klare og rolige vand, der omgiver os, som er livsskabende og giver mennesket en naturlig ro. Produkterne er alle særlige kreationer og har et særligt kendetegn, der adskiller dem fra andre mærker. Det er let at se, at det ikke er hvilket som helst designmærke, man har med at gøre.

Hansgrohe har forskellige produktlinjer med hver deres særpræg, så du kan vælge din helt egen personlige stil. Lige meget om du er til den avantgarde, moderne eller klassiske stil, om du er til det storslåede eller minimalistiske, så har Hansgrohe noget, der passer til dig. Artiklerne er klassisk, stilrene, pompøse og helt unikke. At se deres vidunderlige design er en oplevelse i sig selv, og det vil kunne forvandle ethvert badeværelse til et kunstværk. Der er ingen tvivl om, at med Hansgrohe produkter, kan du få dit drømmebadeværelse.

Verdens mest anerkendte designpriser med designere blandt verdens top 25

Hansgrohe er et meget anerkendt mærke, der har høstet et hav af priser. Virksomheden har modtaget mere end 300 udmærkelser både i hjemlandet Tyskland, men også i resten af Verden. Således har mærket opnået international status som værende et af de førende brands på verdensplan. I blandt de mest prestigefyldte priser, som Hansgrohe har vundet, findes “Red dot – Best of the Best Design Awards” og ”IF Gold Product Design Awards”. Udover det vandt designvirksomheden i 2010 også “Designpreis der Bundesrepublik Deutschland”. I moderlandet ses dette som værende den mest anerkendte design-udmærkelse overhovedet, og har tilnavnet “prisernes pris”.

Foruden det har Hansgrohe også gentagne gange været vinder af “IF Awards” fra den “internationale Forums Design, hvilket anses som en af de allervigtigste kvalitetsstempler for produkt- og designkvalitet i hele Verden. Priserne kan ses som et pejlemærke for hvilket type mærke, Hansgrohe er. Det tyske brand satser på høj kvalitet og unikt design.

Hansgrohe har ansat en perlerække af Verdens dygtigste og mest professionelle designere heriblandt kan nævnes Phillippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaus, Patricia Urquiola, Ronan og Erwan Bourollec. Disse højprofilerede designere blev af en førsteklasses jury alle rangeret blandt de 25 bedste designere inden for deres område i 2009. Virksomheden arbejder altså med de bedste i branchen, hvilket kommer til udtryk i produkterne, som er fuldt ud gennemførte.

Rådgivning og vejledning – Vi er eksperter i Hansgrohe

I vores showroom, som er Sjællands største udstilling af møbler til badeværelse og tilbehør til badeværelse, er det muligt og få professionel rådgivning og vejledning af vores dygtige personale om Hansgrohe produkter.

Kom ind og bliv inspireret til dit badeværelse hvor du kan se, føle og fornemme de lækre designs samt den høje kvalitet af Hansgrohe produkterne. Den store varietet af produkterne gør at der med garanti er Hansgrohe produkter netop til dit badeværelse. Hvis du vil vide præcis hvordan Hansgrohe produkter vil passe ind i dit hjem, kan vi udfærdige en 3D tegning over dit nye badeværelse.

Du kan få en snak med vores autoriserede personale når du besøger vores udstilling, eller booke et møde på forhånd her på siden.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]