Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Ifö – Alt I badeværelsetilbehør

Ifö producerer alt indenfor badeværelsetilbehør, så skal du have et nyt wc, badekar, håndvask, vandhane, armatur eller baderumsmøbler så har Ifö med garanti en løsning til dit badeværelse.

Virksomheden er bl.a. kendt for at producere vandbesparende toiletter der derfor skåner miljøet.

Desuden kan man i flere Ifö toiletter benytte Closan Fresh wc sticks, som er en lille tablet der tilsættes via skylleknappen, og derefter fordeler duft og en smule rengøringsmiddel i kummen.

Ifö – Skandinavisk grundighed

Ifö er et kvalitetsmærke med svensk oprindelse som blev introduceret på det danske marked i slutkrigstiden, og har siden været et af danskernes foretrukne badeværelsesprodukter. Ifö var det første mærke, der introducerede et lavtskyllende toilet på det danske marked, hvilket var en banebrydende teknologi.

Siden har mærket fortsat i samme retning og produceret effektive, holdbare og miljøvenlige produkter. Herudover producerer Ifö også håndvaske, badekar, urinaler, bidéter, bruseløsninger, badeværelsesmøbler samt har en masse tilbehør og reservedele hertil.

Ifös produkter er af høj kvalitet og har en utrolig lang levetid samt er de en innovativ virksomhed i udvikling, som følger med tidens trends. Ydermere udvikles der hele tiden nye teknologier til produkterne, så de bliver mere vandbesparende og miljøvenlige.

Ifö hos Julachton

Hos Julachton har vi et bredt udvalg af Ifö-produkter. Vores sortiment er stort og rummer talrige kombinationer af farver og former.

Hvis du skal have et nyt badeværelse eller have tilbehør hertil, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde Ifös produkter plus mange andre store mærker i kategorien.

Du er velkommen til at kontakte os eller besøge vores 750 m2 showroom, hvor du kan finde Ifö og en lang række af andre produkter. Her kan du også få lavet en 3D tegning over dit ønskede badeværelse, eller du kan tage en snak med vores teknikere.

Stort udvalg af Ifö-produkter

Ifös produkter er simple og fås i klassiske farver, og passer godt ind i de fleste moderne badeværelser. Produktsortimentet er meget bredt, og der findes et utal af forskellige løsninger. Viften af modeller spænder fra klassiske hvide porcelænsprodukter, der passer ind det åbne lyse badeværelse, til mere stilrene og stålprodukter, der står knivskarpt og passer ind i et rum med mere moderne stil. Med de mange år på bagen, hersker Ifö over et kæmpemæssigt udvalg af produkter, og de fås i så mange serier, der kan kombineres på kryds og tværs.

Den nye Ifö Sense og Ifö Option serie er til dato Ifös mest innovative og fleksible møbelserie. Der er udviklet hele ni forskellige varianter af de pikante underskabe, der alle kan kombineres med Ifö Sign håndvaske i alle størrelser. De kan fås i fem forskellige farver af skandinavisk karakter. Som en lille finesse kan du dertil få de nye Ifö Option belysningsarmaturer med LED-pærer. De giver et ekstra touch til helheden og LED-lyset er ekstra energibesparende og derfor skånsomt for miljøet.

Derfor skal man vælge Ifö:

  • Ifö udvikler hele tiden sine produkter, så de bliver ved med at være innovative og nytænkende
  • Arbejder for, at et nyt produkt hele tiden skal være bedre end det sidste, og fokusset er hele tiden at gøre livet nemmere for dig
  • Designet bliver udarbejdet, så det passer ind i din hverdag og er let anvendeligt
  • Der fokuseres på komfort og brugervenlighed
  • Det er en vigtighed for Ifö at produkterne er både miljøvenlige og økonomiske.
  • Et Ifö produkt er et godt og sikkert valg til dit badeværelse, og når du vælger et produkt fra Ifö, ved du hvad du får

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]