Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Kriss – Stort udvalg af badeværelsestilbehør

Kriss er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere tilbehør til badeværelser.

Mange af produkterne er af den slags, der lige sætter prikken over i’et i dit badeværelse. Kriss producer for eksempel håndklæderadiatorer, el-håndklædevarmere, ventilatorer, brusere, smarte toiletsæder og meget mere, og der er med garanti et Kriss produkt der passer til din smag.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Kom ind og oplev Kriss produkter i vores 750m2 store udstilling med badeværelser og badeværelsestilbehør. Her kan du se, røre og føle de mange smarte løsninger som Kriss tilbyder, og blive inspireret til dit eget baderum.

Oplev bl.a. Twin:Line, som er en smart løsning til især mindre badeværelser, der kombiner badekar og bruseniche i et. Bliv imponeret over hvor pladsbesparende og gennemtænkt en badeværelseløsning Twin:Line er.

Professionel rådgivning og vejledning om Kriss produkter

Vores professionelle personale har stor erfaring indenfor VVS og VVS-tilbehør og står klar til at rådgive og vejlede dig, når du besøger vores badeværelsesudstilling.

Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan produkterne kan integreres i dit hjem.

Vores personale kan give dig gode råd omkring anvendelsesmuligheder, montering og andre relevante spørgsmål. Hvor de også har muligheden for at få en snak med vores autoriserede personale imens du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden på forhånd.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]