Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

KUMA

KUMA blev etableret i Gadbjerg ved Vejle i 1988. Firmaet har udviklet sig til at være en af de mest markante aktører af bordplader til køkken og bad på det danske marked, og har en stigende eksport, primært til andre europæiske lande..

Få KUMA akkurat som du vil have det hos Leon Petersen

KUMA producerer helstøbte vaske og bordplader til badeværelser og køkkener, samt løser specialopgaver. Hos Leon Petersen har du mulighed for at købe bordplader på mål og vaske fra KUMA. Ofte er det de små detaljer der giver et unikt helhedsindtryk som gør, at det endelige resultat skiller sig ud fra mængden.

Få rådgivning og vejledning

I vores showroom kan du få professionel rådgivning og vejledning om badeværelsesprodukter.

Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan produkterne kan integreres i dit hjem

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser, så besøg vores showroom hvor du kan se og føle produkterne. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse.

Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre badeværelser. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]