Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Pressalit – Toiletsæder i høj kvalitet

Enestående funktionalitet og hygiejne

Med de flotte og funktionelle toiletsæder fra Pressalit får du høj kvalitet. De har et bredt
udvalg af toiletsæder, som passer til flere forskellige skåle fra forskellige producenter.

Stort udvalg i flotte farver

Verden er ikke bare sort og hvid, og med et toiletsæde fra Pressalit kan du sætte dit personlige præg på dit badeværelse. Farvevalget kan nemlig have en stor betydning på badeværelset, og derfor tilbyder Pressalit at man ikke behøver at begrænse sig, men i stedet at man kan vælge den farver som passer til dit badeværelse.

Sæderne tilbydes nemlig i flere forskellige farver og overflader. Så kom forbi vores store udstilling og find det sæde, der passer til dig og sit badeværelse.

Få rådgivning og vejledning om Pressalit toiletsæder

Du kan få rådgivning og vejledning om Pressalit produkter af vores uddannede personale, der har mange års erfaring i VVS-tilbehør.

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser, hvor vores kompetente personale kan svare dig på, om et toiletsæde passer til lige netop dit toilet.

Du kan få en snak med vores personale, når du besøger vores udstilling,
og du kan også booke et møde med os på forhånd her på siden.

Sæder der gør rengøringen nemmere for dig

Toiletsæder fra Pressalit har smarte funktioner som lift-off og quick-release funktionerne, der er med til at gøre rengøringen nemmere for dig. Derudover kan du også få sæder med soft-close, en funktion der gør, at toiletsædet daler dæmpet ned og lander blidt på kummen, når det lukkes.

Toiletsæder der hæmmer bakterievæksten

Det skal ikke være besværligt at holde god hygiejne på badeværelset, og med Pressalit toiletsæder kan du spare tid i hverdagen. De laver nemlig toiletsæder med Polygiene, som hæmmer bakterievæksten, og som er med til at holde en høj hygiejnestandard.

Pressalit – Dansk design og produktion

I 1962 kunne Pressalit præsentere sit første designersæde, Pressalit Comfort, og siden da har design været en stor del af den danske virksomhed. Sæderne er designet i Danmark af dygtige designere – både inhouse og i forbindelse med flere prestigefyldte
designsamarbejder med anerkendte danske designhuse. Toiletsæderne produceres desuden på Pressalits egen fabrik i Ry i Midtjylland.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]