Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Quooker – Et brand du kan stole på

Med en Quooker er aftapning af varmt, kogende, koldt, afkølet og vand med blidt brus muligt
I 1970 fik Henri Peteri en genial idé: faktisk at lave minutsuppe på ét minut. Men det ville kræve, at han altid havde kogende vand lige ved hånden – og med det problem i tankerne udviklede den nederlandske ingeniør en løsning derhjemme i kælderen, hvor han udviklede et apparat til aftapning af kogende vand! Siden da er Quooker blevet en international succes og produceret over én million Quooker-haner. Der er mange fordele ved en Quooker, da det netop er vandhanen, der kan det hele. En Quooker er bæredygtig, sikker, nem at installere, og så sparer du tid, energi og plads!

Quooker Fusion og Classic fusion

En Quooker Fusion har et klassisk og tidløst design, der findes i to stilarter: Fusion Round og Fusion Square. Din Fusion fås i adskillige overflader: krom, rustfrit stål, sort, messing, guld, eller bruneret messing. Du kan altså designe en Quooker-hane lige efter din æstetiske smag og behov, sådan at du har en pæn og tidløs vandhane i hjemmet. Du kan også vælge at tilkøbe en CUBE, hvis dette ønskes.

Den samme mulighed har du med en Quooker Classic. Her har du en vandhane, der passer ind i ethvert landkøkken. Igen fås den i to stilarter: Square og Round, hvor overfladen fås i krom, rustfrit stål og bruneret messing. Begge vandhaner kan præcist det samme: det er blot designet, der er anderledes, hvilket gør at du kan finde den Quooker der passer lige i dit hjem.

En Quooker er hver en dråbe værd!

Over 99% af Quooker-ejerne er tilfredse med deres investering, når de opdager en Quookers nytteværdi

93% af dem som har en Quooker, har købt den i forbindelse med at få lavet nyt køkken. Men faktisk kan en Quooker nemt installeres i dit eksisterende køkken.

92% af dem som har en Quooker, vil ikke undvære den igen. Hvis de flyttede i morgen, ville de installere en ny.

Quooker Flex

Flex vandhanen fås i krom, rustfrit stål, og sort overflade. Igen kan du aftappe varmt, koldt og kogende vand, og selvfølgelig tilkøbe CUBE-enheden, hvis det ønskes. Men en Quooker Flex skiller sig ud på et specifikt punkt: Flex-hanen har en fleksibel udtrækningsslange, som er enormt praktisk, når du skal ud i alle hjørner af en stor vask. Vandhanen er ligeså vel børnesikret som de andre, og findes i et enkelt og tidløst design. Med en Quooker får du altså en smuk, smart og enormt praktisk vandhane – det bliver ikke mere fordelagtigt!

Fordele ved Quooker:

  • Med en Quooker sparer du tid, plads, vand og strøm
  • Nogle fordele ved kogende vand: Lynhurtig kaffe og te. Kog pasta og ris straks. Blanchér nemt grøntsager.
  • Sig farvel til vandspild, med en Quooker-hane tapper du kun den mængde vand, du har brug for
  • Let at servicere, hvilket sikrer lang levetid
  • Bæredygtighed er en del af Quookers DNA - Energieffektiv, mindre vandspil, genopfyldning og genbrug af C02-flasker
  • Beholderen har energimærke A, som skyldes vores patenterede højvakuum-isolering, der sikrer minimalt energitab og gør det meget økonomisk.

Hvordan fungerer en Quooker?

Det kogende og afkølede vand kommer hver fra sin beholder, som tilsluttes til hanen.
Det afkølede vand med eller uden brus kommer fra en anden beholder: Quooker CUBE køleenheden, som har en CO2-flaske tilsluttet, der giver kulsyre til det lækre, afkølede vand. Du bestemmer selv, om din Quooker kun skal give dig kogende vand, eller om du også vil tilføje de to ekstra vandtyper fra køleenheden – og ellers kan du altid gøre det senere. En Quooker er æstetisk og børnesikrede og er altså den eneste vandhane du får brug for til daglig brug!

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]