Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

SkabRum – Eksklusive badeværelsesmøbler

Håndsnedkermøbler I nordisk design fra skabRum

SkabRum er en dansk producent af eksklusive møbler og inventar. Hos Julachton er vi altid ajourført med nutidige trends inden for badeværelser, og derfor er produkterne fra SkabRum selvfølgelig også en mulighed, når du vælger os som din foretrukne leverandør og montør af badeværelsesløsninger.

Dit personlige badeværelsesmøbel

Det første du møder om morgenen er dit badeværelse, og det er det sidste du ser inden du går i seng. Derfor er det vigtigt at du er glad for dine badeværelsesmøbler og lige præcis dette kan SkabRum hjælpe med.

Uanset om det er en stor renovering dit badeværelse står over for, eller en lille opløftning, kan SkabRums produkter klare dette. SkabRum kan tilføre dit badeværelse mere værdi, ved at bringe lækre håndsnedkererede badmøbler.

SkabRums kendetegn:

Deres eksklusive møbler, som virksomhedens snedkere fremstiller med omhu og respekt for den nordiske designtradition

Produkterne laves i hånden på virksomhedens eget værksted, hvor snedkerne bearbejder råmaterialerne med respekt for det solide håndværk og dine ønsker.

Med deres enkle nordiske udtryk og fleksible design passer møblerne fra SkabRum ind i de fleste badeværelser

Vi rådgiver dig samt leverer og monterer dine møbler fra SkabRum

Hos Julachton sætter vi vores kunder i centrum. Derfor tilstræber vi altid at levere en service og rådgivning, der passer til dine behov. Det gør sig naturligvis også gældende i vores badeværelsesafdeling. Er du på udkig efter møbler fra SkabRum til dit badeværelse, er du ligeledes garanteret en grundig rådgivning samt levering og en professionel montering, der sikrer en løsning af høj kvalitet.

Har du spørgsmål til vores service eller produkterne fra SkabRum, er du altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Gå på opdagelse i vores udstillinger

I vores showroom har vi Sjællands største udstilling af badeværelsesløsninger, og her finder du naturligvis også badeværelser fra SkabRum. Oplev produkternes høje håndværksmæssige kvalitet og deres nordiske særpræg.

Vores udstillinger giver dig en fornemmelse af forskellige løsninger med SkabRums produkter, og du får mulighed for at finde nøjagtigt den løsning, der passer til dit badeværelse.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]