Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Strømberg badekar – Unikt design

Strømberg & Fischer udvikler og producerer kvalitetsprodukter til badeværelset. Vores badekardesign er i en klasse for sig.

Strømberg & Fischers badekar er kendetegnet ved stilrent design og rene linjer. Til venstre i menuen kan du se de mange forskellige typer af badekar.

Her finder du både fritstående og indbyggede badekar. Desuden skræddersyr vi løsninger efter kundernes behov.

Strømberg

Strømberg blev etableret i 1999 i den danske storby, København. Strømberg er en dansk leverandør af kvalitetsprodukter til badeværelset målrettet mod det nordiske marked. Med fokus på materialevalg, design og innovation har vi produceret nyskabende produkter med dansk design i over 20 år.

Vores kontor er placeret i København og vi er et ungt innovativt team, der er ambitiøse og ivrige for at hjælpe.

Hvorfor vælge Strømberg:

  • Dansk design i detaljer
  • Suveræn kvalitet
  • Ekstra isolering i vores badekar
  • Kun de bedste materialer bruges
  • Produceret i Europa
  • 30 års garanti og tryghed

Innovativ design

Som en af de førende virksomheder inden for vores felt, udvikler vi hos Strømberg & Fischer badeværelsesprodukter til det skandinaviske marked. Vi har lanceret Carronite™ teknologi, som isolerer og derved bevarer badevandets temperatur i længere tid end badekar uden denne funktion. Desuden er vores badekar skridsikre.

Alle badekar leveres med 30 års garanti.

Få rådgivning og vejledning

I vores butik kan du få professionel rådgivning og vejledning om badeværelsesprodukter. Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan produkterne kan integreres i dit hjem.

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser. Besøg vores showroom hvor du kan se og føle produkterne. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse. Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores butik. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]