Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

TOTO– Japansk sanitet

TOTO er en japansk producent af sanitetsprodukter, der er kendt for kvalitet og innovation.
Med deres patenterede tornadoskyl, der sikrer et effektivt, men vandbesparende skyl, er toiletterne fra TOTO et oplagt valg for dig, der ønsker et miljøskånsomt toilet med et lavt vandforbrug – faktisk nedjusteres vandforbruget med 40 % i forhold til almindelige toiletter.

TOTO – Komfort, hygiejne og bæredygtig I fokus

TOTO er kendt som ”Vandteknologiens mester”. Som verdens førende, største og mest erfarne producent af douchetoiletter har japanske TOTO både sit omdømme og dokumentation i orden. TOTOs navn for et douchetoilet er WASHLET™, som står for ”washing toilet”.

TOTO sikrer, at både komfort, hygiejne og bæredygtighed går hånd i hånd – og at produkterne har en lang levetid. Det har gennem årene indbragt TOTO mange internationale priser for både design, innovation og bæredygtighed samt en internationalt anerkendt position som verdens førende indenfor udvikling af douchetoiletter. Alle TOTOs fabrikker er miljøcertificerede efter den internationale norm ISO 14001.

Duschtoilet fra TOTO

TOTO er især kendt for deres duschtoilet, WASHLET, der første gang blev lanceret i 1980 og siden løbende er blevet forbedret i takt med teknologiens udvikling. Deres WASHLET bygger på mere end 40 års knowhow og er i dag deres signaturprodukt, som dagligt sælges i 6.000 eksemplarer.

I Danmark har toiletterne imidlertid kun været i handlen siden 2014, men TOTO er dog hurtigt blevet en succes blandt de danske forbrugere. Hos Julachton er vi derfor glade for at kunne introducere vores kunder for de japanske dusch toiletter, der med deres rengøringsvenlige design og høje hygiejnestandard sikrer komfort på dit badeværelse.

TOTO Innovative og komfortable washlet

Duschtoilettet, WASHLET, fra TOTO er et perfekt valg for den kvalitets- og miljøbevidste forbruger, der ønsker at forkæle sig selv og samtidig spare på vandet.

Den centrale funktion i TOTOs WASHLET er dets stavdysesystem, som muliggør individuel tilpasning af vandstrålens temperatur, styrke og position. Systemet har desuden tre typer af skyl: komfortskyl, blidt komfortskyl og dameskyl. Med TOTOs innovative teknologi og stavdysens særlige silikonelegering, der er antibakteriel og smudsafvisende, rengøres dysen automatisk både før og efter brug.
WASHLET fra TOTO er på mange måder en legemliggørelse af den japanske kultur, hvor renlighed og diskretion er alfa og omega, og TOTO har da også skabt en produktserie med såvel hygiejnen og diskretionen som miljøskånsomheden i fokus. Se vores sortiment hos Julachton, og oplev, hvordan duschtoiletterne fra TOTO sætter helt nye standarder for sanitet og hygiejne.

Ren nydelse – Japansk kvalitet I verdensklasse

Vælger du et japansk toilet fra TOTO, får man en række enestående funktioner, der kun findes hos TOTO. Det er funktioner, der sikrer dig det højeste niveau for komfort og hygiejne, og som samtidig skåner miljøet, så man med ro i sindet kan nyde at bruge sit douchetoilet.

TOTO Skandinavien tilbyder 9 forskellige douche-toiletter, så uanset hvilke funktioner, man lægger vægt på, findes der en passende model. Der er nemlig ikke én eneste funktion på et douchetoilet, som TOTO ikke kan tilbyde!
Installationen af TOTOs douchetoiletter er nem og passer til danske standarder.
Hos Julachton tilbyder vi et stort udvalg af TOTOs douchetoiletter

Professionel rådgivning om produkterne fra -TOTO

Hos Julachton er ærlig snak og gennemsigtighed en integreret del af vores virksomhed, og vi rådgiver dig altid, så du er sikret et produkt, du bliver glad for – både her og nu, men også på sigt.
Vi gør naturligvis ingen undtagelse, hvis du er interesseret i et WASHLET fra TOTO. Som autoriserede VVS’ere kan vi altid rådgive dig korrekt om toilet og badeværelse. Samtidig holder vi os altid ajour med moderne trends, og dermed kan vi også guide dig med hensyn til design og udformning af dit nye badeværelse.

Kontakt os, hvis du vil høre mere om de innovative duschtoiletter fra TOTO, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]