Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Unidrain – Patenteret og banebrydende gulvafløb

Unidrain er et dansk firma der producer unikke og patenterede gulvafløb
Virksomheden fandt som de første i verden på at gå væk fra de traditionelle firkantede gulvafløb i midten af brusenichen, og introducerede i stedet et linjeafløb, der placeres helt op ad væggen. Placeringen op ad væggen sikre en vandtæt løsning, og minimerer risikoen for at få skader i badeværelset, som er et af de mest udsatte rum i huset.

Unidrain glassline – Æstetik og funktionalitet

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Dansanis produkter endnu, er det værd at tage et kig på disse moderigtige danske kreationer med den kompromisløse kvalitet. Du kan se mere til produkterne i vores showrooms, hvor vi har en stor stand med inventar til badeværelset fra dette luksuriøse brand samt masser af andre førende brands. Du kan også se vores Dansani-galleri, der viser et udsnit af forskellige produkter, der findes. Her kan du danne dig et billede af Dansanis univers.

Linjeafløb/design

Linjeafløbet fås i en lang række forskellige designs, hvoraf det er opdelt i 2 serier. Den ene serie er ”ClassicLine serien”, som består af 6 klassiske ristdesigns, alle i børstet rustfrit stål. Den anden serie er ”HighLine serien”, som giver et mere eksklusivt udtryk, serien består enten af stålpaneler eller den populære fliseløsning custom.

Unidrain reframe – Reframing the existing

En af de nyere produktserier fra Unidrain er Reframe Collection. Reframe er en minimalistisk tilbehørsserie med rødder i dansk design og kvalitet. Serien består af velkendte produkter fra badeværelset som er blevet gentænkt og designet med innovative features der forbedrer det eksisterende. Alle produkter i serien fås i fem forskellige farver, som giver dig mulighed for at matche alle metaldetaljer i badeværelset.

Få professionel rådgivning og vejledning om Unidrain løsninger

Vores kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig om Unidrains gulvafløb produkter og løsninger. Du kan få en snak med personalet når du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde her på siden.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

I vores showroom kan du få professionel rådgivning og vejledning om badeværelsesprodukter.

Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan produkterne kan integreres i dit hjem. Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser og badeværelsestilbehør. Besøg vores udstilling, og bliv inspireret af de mange smarte og elegante løsninger som Unidrain byder på inden for afløb til bad, hjørneafløb og linjeafløb. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse.

Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store showroom. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]