Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Villeroy og Boch – Produkter til dit badeværelse

Julachton fører et bredt udvalg af badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør fra den tyske producent Villeroy og Boch.
Fælles for alle produkterne er den høje kvalitet samt de meget lækre designs.

Villeroy og Boch producerer bl.a. baderumsmøbler, toiletter, håndvaske, brusere, badekar, armaturer, bidet, urinal samt en masse andet badeværelsestilbehør. Der skulle derfor være et produkt der passer til lige netop dine behov.

En verden af luksus i dit badeværelse

Villeroy og Boch er kendt for deres høje kvalitet og æstetisk design. Alle produkter er lavet med stor omhu, så du får en badeværelsesløsning, der både ser flot ud og fungerer optimalt.

Du kan være sikker på, at du får produkter, der er både holdbare og funktionelle, og som du vil nyde i mange år fremover.

Funktionelle og holbare produkter

I vores butik kan du få professionel rådgivning og vejledning om Villeroy og Boch badeværelsesprodukter. Vi tilbyder også at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan Villeroy og Boch produkter kan integreres i dit hjem

Oplev Villeroy & Boch i vores butik

I vores butik kan du med garanti finde inspiration til dit eget baderum, og der er rigtig gode muligheder for at du finder Villeroy og Boch produkter i vores store udstilling af badeværelser, der lige passer til din smag. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse. Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre badeværelsesprodukter. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Få professionel rådgivning og vejledning

Hos Julachton kan du altid få professionel rådgivning og vejledning når du besøger vores showroom. Vores dygtige og erfarne personale står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, samt til at give dig inspiration til dit badeværelse.

De vil guide dig igennem det store udvalg og sørge for, at du finder det produkt, der passer til dine behov og ønsker. Du kan få en snak med vores rådgivere om Villeroy og Boch og alle vores andre produkter, når du besøger os eller du kan bestille en tid på forhånd.

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]