Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik og Showroom:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Vola – Dansk design i topklasse

Den danske producent af badeværelsetilbehør, Vola, producerer en lang række luksus produkter til badeværelse.
Vola er især kendt for at producere armaturer, der har det til fælles at de alle er fremstillet i lækre materialer, samt udført i smukke og stilrene designs.

Vola har vundet flere internationale priser gennem tiderne for de mange flotte og inspirerende design af deres badeværelsetilbehør, og flere af deres produkter er sågar permanent udstillet på kendte museer for industrielt design.

Vola – Dansk kvalitet

Vola er et kendt dansk mærke, der har vundet internationalt accept for sine unikke designs af luksusartikler til badeværelset. Virksomheden er blevet kendt for sine designs som ser enkle og stilrene ud. Derfor har Vola et særpræg, der passer ind i det moderne badeværelse.

Volas produkter er lavet af den højeste kvalitet, så du er garanteret en lang levetid, hvor der kun bruges de bedste midler til produktion af produkterne.

Armaturer og tilbehør er derfor produceret af stærke materialer som messing og rustfrit stål. De særligt udsatte dele er ydermere fremstillet af afzinkningsfri messing, der sikrer mod tæring af produktet. Volas produkter er modstandsdygtige overfor slitage og holder derfor i rigtig mange år uden at blive slidte. Du får derfor rigtig mange års glæde af dine Vola produkter.

Elegant design fra Vola

Vola har en lang design-historie og en masse priser og udmærkelser i bagagen, som går tilbage til den verdenskendte danske designer Arne Jacobsen. Vola startede i 1961 et samarbejde med Arne Jacobsen, der havde fået til opgave at designe interiør til Nationalbanken.

Vola fremlagde ideen om armaturer, der var indbygget i væggen, for Arne Jacobsen, som faldt lige i hans smag. Efter mange års samarbejde med Arne Jacobsen, overtog hans assistent Twit Waylandt, og senere blev designprocessen overladt til Århus Aarhus Arkitekterne A/S, som stadig har den i dag.

De famøse arkitekter og designere har tilføjet høj kvalitet, og virksomheden har siden vundet mange priser for sin suverænitet, både for at være smukt og innovativt. Senest har virksomheden vundet German Design Award 2014 og interior Innovation Award 2014

Enkeltheden og helheden

Det, der fascinerede Arne Jacobsen ved Volas design, var stilen, der var enkel og ren, ligesom hr. Jakobsens egne værker var kendte for. Det helt specielle ved Volas design er, at alle vandledninger og rør sidder integreret i væggen, så det kun er greb og udløb, der er synlige. Således samler Volas armaturer dit badeværelse og giver en helhed i rummet. Dit badeværelse får personlighed, og det udtrykker, at det er skabt specielt til dig.

Denne konstruktion er helt unik og sammen med produkternes skarpe snit, der stringent går igen i de forskellige produktserier, definerer det brandet særlige kendetegn. Det skarpe design gør Volas produkter særligt velegnede til det moderne luksusbadeværelse på grund af den simple udformning af vandhaner og brusere, der er støbt i messing eller rustfrit, står flot til moderne badeværelsesartikler. Armaturerne tilføjer noget ekstra majestætisk og prægtigt til dit badeværelse og giver det en ekstra finesse.

Vola – Bæredygtighed

Volas produkter er designet til at tage hånd om det element, der arbejdes med – nemlig vandet. Virksomheden produktudvikler hele tiden for at minimere forbruget af vand. Således er armaturerne også skabt med besparende funktioner, der gør, at du kommer til at nedsætte dit forbrug. Således er den gamle klassiker Vola HV1 designet med særlig fokus på miljøet. Vandhanen er designet til at spare på vandet alt efter forbrugerens behov. Der sidder små vandsparer i tuden, så vandhanen kan konfigureres, så den giver præcis den mængde vand, kunden efterspørger. Anordningen kan reducere forbruget fra 5 liter til 3,5 liter i minuttet. Brugeroplevelsen er stadig lige så god, fordi der blandes luft i vandstrålen.

Vola er ansvarligt og nytænkende. Virksomheden bliver ved med at forbedre sine produkter efter skandinavisk tradition og satser stærkt på udvikling og innovation. De løsninger, der bliver skabt, har hele tiden et fokus på miljøet. Ved at genbruge materialer, spare på naturressourcer og lave besparende produkter tager Vola ansvar i samfundet. Virksomheden sparer både på ressourceforbrug internt i produktionen plus laver produkter, der ligeledes mindsker slutbrugerens forbrug.

Vola hos Julachton

Hos Julachton udbyder vi en lang række af Volas produkter. Vi har et bredt sortiment af armaturer og andet tilbehør fra Vola, der passer ind i dit badeværelse.

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af de integrerede løsninger fra den danske virksomhed. Volas produkter vil passe perfekt ind i et badeværelse, der er enkelt og stilrent med moderne karakter.

Kvaliteten af Volas produkter er af højeste standard. Både den funktionelle innovative kvalitet og det smukke design er bemærkelsesværdigt. Den lange historie og en produktlinje, der indeholder flere klassikere, kombineret med moderne innovation og teknologi på højeste niveau, giver Vola dig alle facetter af, hvad det vil sige at have et første klasses produkt. Kombinér de stilrene integrerede løsninger med andre kendte mærker og få et personligt badeværelse med et unikt særpræg og helhed.

Du er altid velkommen til at se produkterne i vores showroom, hvor vi kan tilbyde en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan produkterne kan integreres i dit hjem

Hos os er kunden altid i fokus!

Vi vil i Julachton være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne.

" Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum. "

Tilbage til oversigten over brands

4373 4100

[email protected]