Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Dansanis 40-års jubilæum

Didde jul

november 14, 2023
Julachton fejrer Dansani's 40-års jubilæum med farverige fornyelser!

Vi er utroligt begejstrede for at markere 40 år med stil og innovation sammen med vores kunder. Som en måde at fejre denne milepæl på, er vi glade for at introducere vores helt nye jubilæumskampagne!

SPECIALFARVE på Luna, You og Calidris

I november og december kan du skabe dit drømmehjem med vores specielle jubilæumskampagne. Hos Julachton giver vi dig muligheden for at tilpasse dine møbler med en specialfarve, uden at det koster ekstra. Det betyder, at du kan få et møbel i din yndlingsfarve for samme pris som et møbel i vores populære hvide mat standardfarve, plus et minimalt opstartstillæg for specialfarven. Og ja, du har læst rigtigt – merprisen for selve møblet i specialfarve dækker vi!

Dette er din chance for at lade din personlige stil skinne igennem i dit hjem og tilføje et strejf af elegance og individualitet til dine Dansani-møbler.

Skab dit drømmehjem med Dansani hos Julachton

Uanset om du drømmer om en dristig farvetone, en subtil nuance eller en klassisk stil, har vores specialfarveudvalg noget for enhver smag. Fra Luna’s moderne design til You’s alsidighed og Calidris’ tidløse skønhed – dine muligheder er ubegrænsede.

Så besøg vores showroom hos Julachton, eller kontakt os i dag for at komme i gang med at omdanne dit hjem med Dansani. Vi ser frem til at fejre vores 40-års jubilæum sammen med dig og hjælpe dig med at skabe det hjem, du altid har drømt om.

Tak for at være en del af vores rejse i 40 år. Lad os sammen skabe mange flere uforglemmelige øjeblikke!

Skål for 40 år med Dansani hos Julachton

Husk at kampagnen kun gælder i november og december, så sørg for at drage fordel af denne unikke mulighed for at tilpasse dine møbler med en specialfarve.

4373 4100

[email protected]