Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

GEBERIT

GEBERIT DOUCHE TOILETTERNE
”Med douchetoiletter fra Geberit bliver rengøring med vand til en selvfølge.

Med et tryk på en knap, sørger de for friskhed og renhed – for enhver.

Geberit AquaClean byder på douchetoilet modeller der går lige fra det elegante douchetoilet, til det fleksible douchesæde”

Geberit

MERA, SELA, TUMA?
Inden man beslutter sig for hvad for et douche toilet man ønsker, skal man gøre op med sig selv, hvad er ens behov. Geberit som har schweiziske rødder, har forskellige modeller af douche toiletter, som hver især kan noget forskelligt, alt fra kun at kunne skylle til at have mange forskellige funktioner, heriblandt tørrefunktion, sædevarme og nattelys.

Med Geberits douche toiletter får man både kvalitet og skandinavisk design i ét produkt, uanset om det er væghængt eller gulvstående.

Vil du vide mere om Geberits douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

MERA, SELA, TUMA?

Inden man beslutter sig for hvad for et douche toilet man ønsker, skal man gøre op med sig selv, hvad er ens behov. Geberit som har schweiziske rødder, har forskellige modeller af douche toiletter, som hver især kan noget forskelligt, alt fra kun at kunne skylle til at have mange forskellige funktioner, heriblandt tørrefunktion, sædevarme og nattelys.

Med Geberits douche toiletter får man både kvalitet og skandinavisk design i ét produkt, uanset om det er væghængt eller gulvstående.

Vil du vide mere om Geberits douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

TOTO

TOTO DOUCHE TOILETTERNE
”Renlighed og velvære er indbegrebet af den japanske toilet-kultur. For mere end 40 år siden opfandt Japanske TOTO et moderne Japansk toilet, der ofte kaldes et douchetoilet i Danmark.

Siden da har TOTO været løbende været foregangsvirksomhed hvad angår innovation af både kvalitet og design til moderne hjem.

Med et douchetoilet fra TOTO, får du et kvalitetsprodukt fra verdens klart største producent af douchetoiletter/WASHLET™”

TOTO Skandinavien

RW, RG LITE, SX?

TOTO har mange forskellige typer douchetoiletter, og generelt har de mange funktioner og egenskaber.

Udover de mange funktioner og egenskaber i deres douche toiletter, har de et ekstra lag glasur som de kalder ”Cefiontect” der er en særlig hård og glat glasur som kun TOTO besidder, udover deres teknologi med ”EWATER+” som desinficerer og hindrer vækst af bakterier og misfarvning. Vil du vide mere om TOTOs douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

DURAVIT

DURAVIT DOUCHE TOILETTERNE
”Naturligt rent og friskt. Intet er så grundigt, så hygiejnisk, så naturligt og så forfriskende som rengøring med vand. Derfor bliver douchetoilettet – en kombination af toilet og bidet – stadig mere populær.

Vand er betydeligt blødere og blidere end toiletpapir og brugeren af et douchetoilet efterlades med en mere ren, frisk og behagelig fornemmelse. Sensowash® er Duravits bidrag til denne genre: Et innovativt sortiment af douchetoiletter af høj kvalitet, der opfylder alle krav til det moderne badeværelse”

Duravit

STARCK F, DURASTYLE, ME BY STARCK?
Med Duravits Tyske stilrene design får du udover et flot design, også høj kvalitet på dit douche toilet.

Alle delene i deres nyeste douche toilet, er blevet teknologisk videreudviklet og omarrangeret, så alt teknikken befinder sig i porcelænet, som netop giver det flade og stilfulde design, hvis man ikke er til et asymmetrisk design på sædet.

Går man ekstra meget op i design, kan man skrive sig bag øret at Philippe Starck er designeren bag Duravits ”Starck” douche toilet modeller.

Vil du vide mere om Duravits douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

VILLEROY & BOCH

VILLEROY & BOCH DOUCHE TOILETTERNE
”Forfriskende hygiejnisk og behagelig ren.

Vores ViClean er et douche toilet der vil efterlade dig forfriskende ren hele dagen. Nyd en behagelig oplevelse med varmt vand, perfekt hygiejne og simpelt brug af douche toilettet. Du vil aldrig undvære denne friske følelse igen”

Villeroy & Boch

VICLEAN-I100, VICLEAN-L?
Hos tyske Villeroy & Boch får du et douche toilet af et firma som har rødder helt tilbage til 1700-tallet, og som har en passion for deres sanitet. Villeroy & Boch går ikke på kompromis med deres kvalitet, da de kvalitetstjekker deres produkter mere end 25 gange, for at sikre dig, at du får et produkt i høj kvalitet.

Deres douche toiletter fås i 2 modeller, og den nyeste model fås endda også i sort.

Vil du vide mere om Villeroy & Bochs douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

GROHE

GROHE DOUCHE TOILETTERNE
”Enhver detalje i designet på vores douche toilet er nøje udvalgt med målsætningen om, at præsentere forbrugeren for nye niveauer af renlighed, ved hvert eneste stadie.

Særlige hygiejniske belægninger og kraftigt skyl, holder toilettet rent mens de selvrensende, antibakterielle sprayarme giver fuldkommen ro i sindet, når sprayfunktionen benyttes”

Grohe

SENSIA ARENA, SENSIA IGS, MANUELT BIDETSÆDE?
Med Grohes douche toiletter får du et stilrent design med afrundede kanter som passer ind i ethvert nymoderne badeværelse. Udover at kunne skylle og tørre, har du mulighed for at kunne berige dit douche toilet med en indvendig natbelysning af skålen, så man undgår det skarpe lys om natten, som kan forstyrre ens søvn.

Vil du vide mere om Grohes douche toiletter, står vi altid klar hos Leon Petersen, til at hjælpe dig.

VI KAN HJÆLPE DIG

Hos Leon Petersen står vi altid klar til at guide og hjælpe dig med, hvad for et douche toilet der dækker netop dine behov, da det godt kan være svært at beslutte sig. Vi har flere forskellige douchetoiletter udstillet i vores 900 m2 showroom, og endda også i funktion så man kan prøve et douche toilet på egen krop, inden du tager en beslutning.

Vil du vide mere, eller ønsker du et tilbud på et douchetoilet? Vi tilbyder desuden også at montere douche toilettet for dig, hvis behovet er der. Kontakt os på [email protected] så vender vi retur.

4373 4100

[email protected]