Julachton – tidligere Leon Petersen VVS & Gas A/S, har eksisteret siden 1966. Meget er sket siden da, men ånden i virksomheden har været den samme gennem alle årene. Hos os får du altid hele historien, når dit drømmeprojekt skal realiseres.

Butik, Shape House:

Man – Fre: kl. 10.00–17.00
Lørdag: kl. 09.00–13.00
Søndag: Lukket

Telefon åbningstider:

Man – Tors: kl. 07.30–16.00
Fredag: kl. 07.30–15.00
Weekend: Lukket

Matte elementer til dit badeværelse

Drømmer du om at forvandle dit badeværelse til et moderne og luksuriøst rum? Her får du nogle idéer til at indrette dit badeværelse.

"
axo badværelse

Moderne bad med sorte, matte elementer

Moderne badindretning handler ikke kun om at følge trends, men også om at skabe et rum, der afspejler din personlige stil. Ved at modernisere dit badeværelse med mørke og sorte nuancer, kan du tilføje et strejf af elegance og dybde.

  • Matte elementer
  • Stilfuldt og tidsløst

Håndklæderadiator fra brandet Kriss

Et ofte overset valg, når det kommer til at få inkorporeret luksus og elegance på badeværelset er en håndklæderadiator. Det danske mærke, Kriss, har med deres innovative design specialiseret sig i at lave tilbehør til badeværelser, der både er luksuriøst og funktionelt. En håndklæderadiator fra Kriss opfylder ikke kun dit praktiske behov for opvarmning og tørring af håndklæder, men den tilføjer også et stilfuldt præg til dit badeværelse.

Håndklæderadiator
badværelse inspiration
badværelse inspiration

Opgrader dit badeværelse

Ved at opgradere dit badeværelse med materialer i sort kan du skabe et rum, der både imponerer og giver en følelse af at være i spa. Disse tidløse elementer skaber ikke kun et visuelt tiltalende udtryk, men de giver også en følelse af luksus og komfort til din daglige rutine.

Besøg os i butikken

Søger du inspiration til, hvordan du kan skabe et luksuriøst badeværelse med sorte og matte elementer, kan du besøg vores showroom i Ishøj, tæt på København, for at opleve produkterne i virkeligheden og lade dig inspirere til at skabe dit drømmebadeværelse. Hos Julachton har vi flere årtiers erfaring i hjælpe med at skabe de bedste løsninger til badeværelset, uanset hvilken stil du søger.  

  • Besøg vores showroom og lad dig blive inspireret
  • Kendte og store leverandører kan ses hos os
Bad inspiration

4373 4100

[email protected]